Munksnäs lokalen har öppnat 7.11.2017

Fysio Ninja har flyttat 7.11.2017 till nya ändamålsenliga utrymmen för att bättre kunna betjäna sina kunder samt utveckla sin verksamhet ytterligare.De nya utrymmena finns vid Fiskartorpet i Munksnäs, bara ca. 12 min från Grankulla med bil. Det nya utrymmet har fyra behandlingsrum samt ett litet gym för Personal Fysio Training. Vi vill i detta skede redan önska alla nuvarande och nya kunder välkomna till Munksnäs!
1. Hur hittar jag de nya utrymmena?

Det nya utrymmet ligger i Munksnäs, Helsingfors. Adressen är Fiskartorpsvägen 10. Du kan enkelt nå platsen med buss, spårvagn eller bil. Utrymmena ligger endast 200 meter från spårvagn 4ans ändhållplats. Det nya utrymmet ligger bara 12 minuter med bil från Grankulla.


2. Finns det parkeringsplatser?

Det finns parkeringsplatser! Du kan parkera din bil på Bastuviksvägen. Kom ihåg parkeringsbrickan.


3. Tidsbeställning och öppethållningstider?

Bokningarna görs på samma sätt som tidigare, antingen via webben eller per telefon.Aktuell information


De populära julpresentkorten är nu till salu

Förra årets populära julklappar är här igen. Köp ett julpresentkort enkelt via våra hemsidor. Du kan beställa julpresentkort ännu lördagen den 23.12 och de skickas till dig per e-post. Bekanta dig med de strålande paketerbjudandena. Beställ ditt presentkort här!


Introducerar Nikolai (Niksu), vår nya massör!

Efter examen 2012 från Suomen urheiluhierojaopisto har jag arbetat i branschen i fyra år som egenföretagare vid Wieru-hierojat. Inom idrott brinner jag för basket - jag spelade i över 15 år och har också verkat som tränare och domare. Efter två knäoperationer var jag tyvärr tvungen att sluta spela. På fritiden håller jag på med cykling, gymträning och fotografering. Mina föräldrar kommer från Uleåborg och Sankt Petersburg, själv är jag född i Helsingfors och har bott här hela mitt liv. För tillfället bor jag i Södra Haga. Jag talar finska och engelska, lite svenska (förstår bra men talar dåligt) och ryska (mitt andra hemspråk, men talar det inte flytande). Som person är jag utåtriktad, glad och positiv, något som också förmedlas i kontakten med mina kunder. Jag gör både klassisk- och idrottsmassage. Välkomna!


Seriekort till massage nu på rabatt!

Vi erbjuder nu förmånligare seriekort. Seriekorten betalas efter första behandlingen och de är personliga. Korten är i kraft 6 månader. Vi erbjuder nu följande förmångliga behandlingar som seriekort: Massage: 3x45min 125€ (norm. 135€) & 5x45min 210€ (norm. 225€).


Tidsbeställning via webben

Beställ tid direkt via nätet! Bokningskalendern hittar du här


Vi finns även på Facebook

Gilla oss på Facebook


Beställ Fysio Ninjas nyhetsbrev

Nu är det även möjligt att prenumerera på Fysio Ninjas nyhetsbrev. Beställ vårt nyhetsbrevet redan idag så erhåller du alltid de nyaste erbjudandena och all aktuell information. Nyhetsbrevet kan beställas här!Kropp och själ i form - hos oss lyckas det

Fysio Ninja är ett familjeföretag, som grundades år 2005. Företaget har specialiserat sig på behandlingar som främjar välmåendet. Vi påbörjade verksamheten med lymfaterapi och därefter har vi år efter år utvidgat företaget. På Fysio Ninja arbetar tre personer inom de olika behandlingarna, två kvinnliga och en manlig. Vår kundgrupp är väldigt bred eftersom våra behandlingar används av nyfödda barn, studeranden, vuxna, idrottare, motionärer och pensionärer. Vår mångsidiga personal och vårt breda utbud ger våra kunder en god helhetsbehandling. Välkommen!

Fysio Ninjas behandlingar änvänds även av idrottare, till exempel fotbollsspelare, handbollsspelare, friidrottare, ishockeyspelare och motionärer. Av behandlingarna är massage och laservård bland de mest populära. Klassisk massage eller idrottsmassage lämpar sig för förebyggandet av skador och muskelvård medan laservårder rekommenderas genast efter skador, vid muskelsmärtor, inflammationer och försträckningar. Lasermaskinen lämpar sig utmärkt även efter operationer eftersom laservård försnabbar läkningen vilket möjliggör en snabbare återhämtning till idrotten.

Läs kommenterarna våra kunder givit oss och bekanta dig med den respons vi fått. Kolla in sidan.BEHANDLINGAR

NY LOKAL